Vojtek.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja. Nastavkom korištenja naše stranice, slažete se s ovime. close
Novo TIP 9141 KOMBINIRANA STOLICA Prikaži uvećano

TIP 9141 KOMBINIRANA STOLICA

Podaci

Dimenzije (DxŠxV): 2075 x 900 x 2100 mm
Sigurnosna zona: 5500 x 3900 mm
Masa: 150 kg
Montaža: na pripremljenu betonsku podlogu ili temelj

Više informacija

Polužna stolica - odgurivanje - povlačenje

Proizvod pripada kategoriji sprava za rekreaciju i vježbanje na otvorenim prostorima.
Oprema za osobe iznad 14 godina starosti ili sa ukupnom visinom većom od 1400 mm.
Sprava je izrađena od čeličnih cijevi, profila i limova spojenih zavarivanjem i vijčanom vezom u funkcionalnu cjelinu, temeljena sidrenim vijcima na čvrstu podlogu.
Proizvod je zaštićen sa dva sloja plastifikacije - antikorozivnim temeljnim slojem i završnim dekorativnim slojem u boji prema RAL karti. Noseći stupovi su u četverostrukoj izvedbi.

ODGURIVANJE:

Funkcije:
Razvijanje mišića u gornjim udovima, prsima, ramenima i leđima. Poboljšanje fleksibilnosti i agilnost ramena te zglobova lakata. Dobar za uklanjanje teškoća pri savijanju i mišićne atrofije.

Upute:
Sjesti na sjedalicu leđima naslonjenima uz naslon, te noge položiti na gazišta. Čvrsto uhvatiti obje ručke te ih polako odgurivati od sebe, zadržati se kratko u tom položaju te se polagano vratiti u prvobitni položaj.

POVLAČENJE:

Funkcije:
Jačanje mišića gornjih udova, ramena i leđa. Poboljšanje fleksibilnosti, agilnosti i koordinacije ramena i zglobova lakata. Dobar za uklanjanje smetnji zglobova.

Upute:
Sjesti na sjedalicu leđima naslonjenima uz naslon, te noge položiti na gazišta. Čvrsto uhvatiti obje ručke te ih polako vući prema sebi, zadržati se kratko u tom položaju te se polagano vratiti u prvobitni položaj.

Upozorenje:
Za dva korisnika. Ne silaziti sa sprave dok nije u krajnjem položaju.

Tip vježbe:
Vježba snage.

30 proizvoda u istoj kategoriji: