Vojtek.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja. Nastavkom korištenja naše stranice, slažete se s ovime. close

 

 

 

Osnovani smo 1994 god. kao obiteljska firma.

Vlastitim trudom i stalnim inovacijama postajemo prepoznatljiv proizvođač urbane opreme, dječjih i sportskih igrališta.

Uspješnim radom na opremanju urbanih prostora, parkova i igrališta prerastamo u tvornicu sa preko 40 stručnih i kvalificiranih djelatnika, te vlastitim razvojem i prepoznatljivim dizajnerskim rješenjima.

Funkcionalnim i estetski privlačnim proizvodima pratimo sve trendove u opremanju urbanih prostora, parkova i igrališta zadržavajući pritom kvalitetu i dugovječnost.

Proizvodni prostor od preko 5000 m2, suvremena tehnologija i stručni kadar omogućili su nam da u proizvodnom programu imamo preko 200 vrsta proizvoda i godišnje usvajamo preko 20 novih proizvoda.

Aktivno sudjelujemo u promicanju ekologije, zdravog življenja i potpomaganju lokalne sportske zajednice.

  

Za proizvodnju svih naših proizvoda vršimo izbor materijala koji garantiraju dug vijek korištenja, omogućuju recikliranje i estetski se uklapaju u svaki okoliš.

Materijali koje koristimo:

-Čelični profili

-aluminijski profili

-drvo po izboru

-sigurnosno staklo (kaljeno, laminirano ili pleksiglas)

-poliester, polikarbonat

Sve proizvode zaštićujemo ekološkim bojama i postupcima zapečenim prahom na podlogu pripremljenu cinčanjem ili pjeskarenjem.

Izbor boja po RAL-u.

Za proizvode koji koriste rasvjetu, pored klasične, primjenjujemo najsuvremeniju LED tehnologiju uz mogućnost solarnog napajanja.